Известният пловдивски акушер-гинеколог д-р Антон Михнев мина днес под венчило с Велина Малинова, чаровната племеница на пластичния хирург на звездите д-р Ангел Енчев и на пловдивския предприемач доц. д-р Невен Енчев.

Като повечето съвременни двойки любовта между двамата пламва на работното място – във верига болници „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив. Младата дама е управител на Медицински център-1, който е част от лечебния комплекс, а д-р Михнев дава там консултации. Връзката им продължи много години, в които двамата бяха неразделни. Това дори накара някои техни колеги да мисят, че отдавна са сключили брак.

Днес обаче елегантната двойка ги изненада и на тържествена церемония влюбените официално си казаха „Да!“ и си размениха пръстени – първо в църквата „Свето Преображение Господне“ в Пловдив, а след това се врекоха във вечна любов и в гражданското. Щастливата младоженка впечатли със своята елегантна и стилна бяла рокля, която се открояваше на фона на строгия черен костюм на съпруга й.

Новото семейство Михневи покани своите близки и приятели на пищно тържество в ресторанта на единствения 5-звезден хотел в Пловдив и региона – Alchemist Residence, където масите бяха отрупани с маркови питиета и изтънчени ястия. Велина, която е дъщеря на по-голямата сестра на близнаците доктори Енчеви, и съпругът й д-р Михнев, бяха поздравени най-напред от леля Данче, майка на близнаците, а след това от цялата фамилия. Веселбата продължи с много песни и танци, като най-активни на дансинга бяха щастливите младоженци.