Поради нестихващия интерес към моноспектакъла „Променяне“ на Йоана Буковска-Давидова, бяха обявени нови дати за представления в София и Пловдив преди и след официалната премиера, която ще се състои в Пловдив, на 11 и 12.03.2019г. на камерната сцена в ДТ“Н. О. Масалитинов“. Билетите за премиерите в Пловдив се изкупиха за един ден.

Новите предпремиерни представления ще се състоят на 4 и 5 март 2019г. от 19,30 ч., в “Нов театър” в НДК, София. Датите не са избрани случайно. На 4-ти март се навършва точно една година от зараждането на идеята за моноспектакъла именно във формата, в който се играе днес на сцената. А и чувствената енергия и елегантност на този силен женски спектакъл са перфектен избор от театралния афиш в навечерието на 8-ми март.
 
На 5 март специален гост на постановката в София ще бъде патронът на представлението - посланикът на Швеция за България, Нейно Превъзходителство Луиз Бергхолм. Тя ще присъства с голяма част от дипломатическия корпус на Шведското консулство в България. Екипът на "Променяне" има идеята да превърне представлението в празник на Скандинавия и е отправил покана до дипломатите на Дания, Норвегия и Финландия, които ще имат възможността заедно да отдадат почит и внимание на голeмите величини в изкуството - Лив Улман и Ингмар Бергман. “Променяне” е драматизация по книгата “Промяна” на актрисата Лив Улман (изд. Колибри) и отбелязва едновременно нейния 80-годишен юбилей и 100 – годишнината от рождението на режисьора Ингмар Бергман. Постановката е част от програмата на “Пловдив - Европейска столица на културата 2019”.