"Не търся реванш от никого. Почтен човек съм и си върша работата.  Искам само разбирателство и да се направи нещо. Длъжник съм само на майка си и на баща си бог да ги прости. Назначил съм четирима  съветника, за да търсим български футболисти, и да се спре да се говори, че само привличаме чужденци. Да видим какви играчи ще докарат Докато съм в Локомотив, а това ще е още дълго, Александър  Станков няма да стане треньор. Бруно Акрапович го оставете на мира, в момента съм треньор аз. Тези, които вдигат плакати, да не го правят анонимно, а да направят поне нещо. Да покажат как се правят пари. Аз съм Христо Крушарски от село Говедарци и правя стадион и база и се надявам след време да дойдат и да кажат " Ей браво на този тъпанар направи нещо". Аз съм винаги бил открит. От село Говедарци съм и не го крия.  Чакайте много  изненади след 15 април. Да видим дали някои ще извадят и 2 лева, заяви собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски след победата с 4:1 над Берое.

 

 

 

 

До 22-ата минута всичко беше наред, както сме го  тренирали. Обаче при първия си удар те ни вкараха гол, това беше липса на концентрация предвид липсата на резултати. Просто е необяснимо как ни отбелязаха. Казах  преди мача, че трябва да вярваме в себе си. След като изравнихме  и червения картон  на техен футболист беше по-лесно . Наблюдавахме противника,  искахме Момчил Цветанов и Абделхаким Буна да пресират, за да създадем повече проблеми на съперника.Един Бахтич е футболист, който има отлични качества може да помогне много на тима. Трябва му обаче време да се адаптира Когато отборът е притеснен, той не може да даде 100 % от себе си, това е отговорът на недоволството на феновете, исках от момчетата желание и днес те го показаха", ззаяви старши треньорът на  Локомотив (Пловдив) Бруна Акрапович след победата с 4:1 над Берое.

 

Резултатът е много лош. Започнахме добре и поведохме в резултата. След като останахме с човек по-малко ритъма с играта ни се наруши, нямяхме идеи как да излезеч от ситуацията. На  беше трудно да обясня на момчетата, че не трябва да се занимават със съдията. Паднахме в капана на Локомотив (Пловдив). Три от головете им  станаха на контраатака. Не съм доволен  с някои неща, които се случват в нашия отбор и ще има мерки. Говорихме преди мача, че ще има провокации. Опитахме да играем футбол. В момента, в който емоциите взеха връх, нещата не се получиха. 

 Няма да се оправдавам. По най-бързия начин трябва да коригираме нещата, които не ми харесват. Очаквам срещу всеки съперник да се надиграваме и да печелим. Емоциите не трябва да бъдат водещи. В момента това е нашият основен проблем, заяви старши треньорът на Берое Александър Томаш след загубата с 1:4 от Локомотив (Пд).

 

В началото получихме нелеп гол,  но успяхме да направим пълен обрат. Всички футболисти  дадоха максимума от себе си , което липсваше в последните два мача. Ние сме отбор, който нямаме индивидуалности, които да решат мача. Феновете са прави да ни критикуват. Резултатът  обаче лъже, защото Берое е един от най-качествените отбори. у нас.   Предстоящият мач с Дунав ще е по-труден. Постоянството показва класа, а за момента не го показваме. С водещите отбори играем добре и печелим точки, но губим срещу отбори, които са на дъното в таблицата”, заяви нападателят на Локомотив (Пд) Димитър Илиев след победата с 4:1 над Берое.