За поредна година ЕVN България беше официален гост на тържествената церемония по дипломиране на випуск 2018 в Технически университет София – Филиал Пловдив. Компанията награди общо 14 студенти - отличници на випуска с образователно-квалификационна степен магистър и бакалавър.

Събитието се проведе на 15 март 2019 г. в сградата на университета в Пловдив. Следвайки своята политика да подкрепя развитието на младите бъдещи специалисти в областта на енергетиката, компанията беше предвидила специални награди за абсолвентите отличници и първенци в своите специалности в направления електротехника и информационни технологии. И тази година някои от отличилите се млади инженери бяха избрали ЕVN България за свой бъдещ работодател.

EVN България има дългогодишна практика да насърчава младите специалисти, като им дава различни възможности да придобият практически опит в реални условия в рамките на компанията. Най-търсена от студентите е лятната стажантска програма на EVN „Младежи с бъдеще“, която се организира ежегодно вече 14 години поред. Тази година желаещите да участват могат да подадат своите документи за кандидатстване в срок до 30 април 2019 г. на електронен адрес: internship@evn.bg.