Българско научно дружество по обществено здраве съвместно с Факултет по Обществено здраве към Медицински университет – Пловдив, ще имат честта да са домакини на трета национална конференция „Общественото здраве - капиталът на бъдещето“, която ще се проведе на 30 май-01 юни 2019 г. в Медицински университет - Пловдив. Откриването е на 30 май (четвъртък) от 14.00 часа в I-ва Аудитория на Медицински университет – Пловдив.

Основна тема на събитието тази година е Общественото здраве - капиталът на бъдещето. Сесиите на конференцията ще обхванат актуални теми, а по-време на пленарната сесия, ще бъдат презентирани доклади на видни специалисти по обществено здраве към Медицинските университети в страната - проф. д-р Цекомир Воденичаров, дмн; проф. д-р Силвия Александрова-Янкуловска, дмн; проф. Тодорка Костадинова, ди; доц. д-р Ростислав Костадинов, дмн . Тези теми са особено важни в контекста на настоящите предизвикателства пред здравната система у нас и в частност общественото здраве в променящия се свят.
На трета Национална конференция „Общественото здраве - капиталът на бъдещето“ ще присъстват над 200 човека, от които над 100 активни участници с доклади. Очакваме Ви на откриването на 30 май (четвъртък) от 14.00 часа в I-ва Аудитория на Медицински университет – Пловдив.