На 25 юни лятно кино „Орфей“ ще прелива от красиви емоции, щастливи усмивки, ярки цветове и положителна енергия! Четири талантливи и обичани имена се събират на пловдивска сцена, за да ни вдъхновят да пеем заедно! Те са Йордан Марков, Драго Драганов, Стефан Диомов и група 5-те сезона и са ни подготвили едно незабравимо изживяване, съчетало традициите на българската естрада със свежестта и заряда на младостта.
Заповядайте на 25 юни, от 20:00 ч. в лятно кино „Орфей“, за да усетим заедно „Силата на любовта“ в едноименния нов албум на Йордан Марков, и да изпеем с много обич някои от най- емблематичните и любими песни навсичкивремена! Сърцата ни ще танцуват заедно с брилянтната хореографиянамомичетатаотDance studio Deja Vu, а очите ни ще се изпълнят с красота от страхотното аудио-визуалношоу с видеостени, сътвореноотB Sound Ltd. Освен това ни очакват и прекрасни изненади отбългарскатамарказаочилаKWIAT!

Билети можете да закупите от мрежата на Eventimи Билетния център пред Община Пловдив.
За изпълнителите:
Йордан Марков им азад гърба си много незабравими за публиката концерти и дваиздадениалбума("Животнакръстопът" и "Силатаналюбовта") с музика и стиховеотнай-големитепоетии композиторина България, сред които ТончоРусев, ЕвтимЕвтимов, ВаньоВълчев, СтефанДимитров, БогданаКарадочева и много други. Неподражаемото му сценично присъствие, брилянтният глас, искреността и топлотата в общуването с публиката го правят един от най-обичаните млади гласове на българската сцена.

Драго Драганов е единотнай-известнитетелевизионниводещи у нас. Журналист, шоумен и водещс особена харизма, Драго е привлечен към българскатапопмузика още от дете и презгодинитезаписва цели тристудийниалбума,работейки с някоиотнай-уважаванитебългарскиавтори.

Стефан Диомов е единотнай-значимите съвременни композитори,написалнад 400 песни,превърналисе в безсмъртни хитове.С емблематичните му песни "Здравей, каксиприятелю", "Приятели", "Мария", "Къдесилято?", имного, много други, са израснали поколения българи. Основател и ръководителнагрупите "Тоника", "ТоникаСВ", "Горещпясък", "5-те сезона" и много други.

5-те сезона е еднаотнай-успешнитегрупи в България, в която слънчевата, младежка и свежа енергия на великолепната четворка Мина, Боги, Миро и Цанипродължавазавета на Тоникаподвещото ръководствонаСтефанДиомов.