Едни от най-обичаните български шлагерни изпълнители и групи - Орлин Горанов, Кристина Димитрова,  група „Сигнал”, Роси Кирилова, Мими Иванова, Петя Буюклиева, Христо Кидиков, Маргарита Хранова и Владислав Славов се обединяват, за да създадат празник на българската музика.

„Звездите на България“ се впуснаха в мега турне из страната, което ще има своята спирка и в Пловдив - градът, избран за Европейска столица на България за 2019 година.

Концертът в града под тепетата е на 8 юли, понеделник, от 20.30 часа на Античния театър. Той е подарък за пловдивчани и гостите на града от Община Пловдив и ще е с вход свободен..

Зрителите ще имат удоволствието да чуят над 30 вечни хита, сред които: „Светът е за двама” „Може би”, „Боса по асфалта”, „Детски спомен”, „Пролет”, „Да те жадувам”, „Жена на всички времена”, „Учителко, целувам ти ръка”, „Пея за всички приятели”, „Липсваш ми”, „Устрем”, „Тамбуро моя”, „15 лалета”, „Хей, живот, здравей”, „Зелената стара чешма”  и много други.

Това е естественото продължение на концертите „Вечните песни на България”, които стартираха преди 5 години.

През тези пет години концертите станаха над 100 и бяха сред най-чаканите събития в България. Интересното е, че в концерта ще бъдат изпълнявани само „златни песни“, доказали се във времето, които хората обичат, знаят и си припяват.

Едно е сигурно-носталгията към хубавата музика е много силна и българинът има нужда от романтиката, която тя им носи.