"Доволен съм от победата и играта на футболистите. Можехме да отбележим още голове. Не само Тодор Неделев беше на висота, другите също се представиха на ниво.

 Не е лесно да започнеш толкова добре и да ти вкарат толкова ранен гол от първата ни грешка. След първото полувреме седнахме и говорихме и видяхте какво се получи след почивката. Моята цел е да играем офанзивно, но и внимателно.. Не е лесно, но трябва да играем бърз футбол срещу 10 противници. Когато не става, няма да го правим и няма да се надиграваме срещу Лудогорец, защото това е глупаво.

Този клуб продаваше футболисти през последните и всеки трябва да знае, че това не е същият отбор.

"Ако Кристиан Димитров си тръгне, аз си тръгвам на другия  ден. Ако клубът иска да продава, но тогава трябва да променим нашите цели. Кристиан Димитров е класен футболист и незнам какво място има в Румъния. С цялото ми уважение не му е мястото там. Ако ръководството има нужда от пари, да излезе да и го каже на феновете",
",  заяви старши треньорът на Ботев Желко Петрович след победата с 3:1 над Дунав.


"Искахме да спечелим, но не се получи. Поздравяват домакините за успеха. Победата им е напълно заслужена. Класата на Тодор Неделев си каза думата.  На моменти ни се получаваха нещата,но отстъпихме. От мач на мач ще се опитваме да оправяме грешките, играем добре, но не печелим точки. В петък се надявам да спечелим първите си 3 точки, във всеки двубой играем за победа. Днес показахме желание и амбиции, дано успеем да зарадваме феновете в Русе", заяви старши треньорът на Дунав Людмил Киров.

Добре, че  създадохме много положения и победихме. Радостен съм, че вкарах три гола, но повече предпочитам да подавам.

 "Сега е важно да  и да не загубим в следващия ни мач.  Не искам да давам прогнози преди мача, но най- важното е да не загубим там.

"Не искам да се връщам към финала за Купата на България. Трябва да гледаме напред. Хубаво е да натрупаме точки в първенството и да не разчитаме само на Купата. Все още новите футболисти не са се напълно адаптирали".

Ако дойде някаква оферта ще говоря с ръководството", заяви звездата на Ботев Тодор Неделев.