"След този силен мач в Страсбург не беше лесно да възстановим момчетата.  Излезнахме  днес на мускули и характер. Горд съм с футболистите си. На терена винаги имам трима или четирима дефанзивни играчи. Използвахме шансовете си. След само шест изиграни мачо е трудно да се каже какво ще се случи в края на сезона.

"Ситуацията около моя договор е  следната.  Разбрахме се на 99%, когато се върне г-н  Христо Крушарски на 9 септември и ще подпишем нов контракт. За колкото време той каже, за толкова ще подпишем Не съм водил  конкретни разговори с друг клуб. Слухове не ме интересуват", заяви старши треньорът на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович.

"Допуснахме тежка загуба, след груби наши грешки. Причините за нея  са много. Добре е, че повеждаме, но не успяваме да вкараме втори гол и следва обрат.Очевидно липса класата в нашия отбор.  Влизаме в трудна серия. Ще се готвим сериозно за тези срещи. Феновете ни питат кога ще спечелим мач като гости. Играем за победа, но не ни се получава. Трябва да наваксваме доста. Искаме точка или три от ЦСКА", заяви старши треньорът на Дунав Людмил Киров.

"Допуснахме лек гол, след като започнахме колебливо, но успяхме да направим обрат. След дузпата ни стана по-лесно, а и второто ни попадение в края на първото полувреме ни помогна допълнително. Изиграхме умно мача и не допуснахме изненади пред вратата си. Имаше и контраатаки, които не развихме добре, но сме доволни от случилото се.Важното е, че победихме. Нямаме комплекс от Левски. Даже напоследък сме с положителен баланс. Те играят открит футбол и мачът с тях ще бъде интерес", заяви капитанът на Локомотив (Пд) Димитър Илиев.