С пълна листа от 13 кандидати за общински съветници ще се яви Коалиция ЗС „Александър Стамболийски“ на изборите на 27 октомври 2019 г. в Община Куклен. Водачът на листата и кандидат за кмет адвокат Елена Филева внесе в Общинската избирателна комисия документите за регистрацията.
„Благодаря за подкрепата и доверието на всички политически сили, които се включиха в коалицията - ЗС„Александър Стамболийски“, СДС, НФСБ и АБВ, заяви Филева. - Листата ни е изключително балансирана и съставена от хора с добро име, представители на различни професионални и социални области, което ще ни гарантира възможността да работим близо до хората, а това е една от основните цели, които си поставяме на тези местни избори.“ Сред нашите кандидати за общински съветници има хора с голям опит и много предприемачи, а това със сигурност ще даде възможност коалицията да работи ефективно и да реализира редица проекти в полза на жителите на общината.
В нея влизат и трима представители на досегашния местен парламент Борислав Момчев, Пламен Гошев и Димитър Димитров. Ще разчитаме и на техния опит, когато ние поемем управлението, заяви Андон Андонов, който е координатор на НФСБ за община Куклен. Андонов е председател и на Национално сдружение "Българска домашна ракия". В листата влиза и Величка Маринова, която е учител и председател на Националното сдружение за социално сътрудничество и партньорство в Куклен. Сдружението е известно с участието си в редица европейски програми, като преди дни стартира проект на стойност 100 000 лв., чрез който на много хора с увреждания ще се помогне да си намерят подходяща работа.
„Куклен заслужава повече!“ ще е мотото, под което ще протече предизборната кампания.
Елена Филева и кандидатите за общински съветници започват срещите си с жители на Куклен и околните селища. Срещите ще продължат на място, но хората са добре дошли и в приемната на коалицията на ул. „Александър Стамболийски“ в Куклен.
Официално кампанията ще бъде открита на 29 септември 2019 г. със специална приемна в центъра на Куклен. "Нашето желание е да изслушаме, колкото може повече хора и да им помогнем при решаване на въпросите и проблемите в тяхното ежедневие", заяви адвокат Филева. Тя увери, че Коалиция ЗС „Александър Стамболийски“ ще води позитивна кампания, в която да покаже предимствата на техните идеи за развитието на Община Куклен.


Пълната листа за общински съветници

1.Елена Филипова Филева
2.Асен Филипов Аврамов
3.Елена Илиева Апостолова
4.Верадин Емилов Митков
5.Андон Иванов Андонов
6.Димитър Георгиев Димитров
7.Денис Рао Дасари
8.Борислав Карамфилов Момчев
9.Анелия Тодорова Такева
10. Пламен Петров Гошев
11.Таня Георгиева Попиванова
12. Димитър Мирчев Димитров
13. Величка Методиева Маринова