Кандидатите за общински съветници на левицата споделят, че когато пловдивчани се отбиват в Инфо центъра на БСП за България на Главната, най-често се възмущават от безхаберието и алчността на управниците. Надеждата им е в управленската програма „Пловдив на хората”, защото съзнават, че тя надскача равнодушието и е обърната към „тесните” места в живота на пловдивчани.
На 7 октомври – понеделник, чист ден – Фронт офисът с № 56 е отново с отворени врати за двупосочни срещи и разговори. От хората – за хората. Инж. Васил Лалбонов (с преференция №121) е един от всичките 51 кандидати за нови общински съветници на левицата и един от многото пловдивчани, които не искат повече да се препъват в равнодушно управление, а да извършат промяната. За да спрат да се препъват по изтърбушените тротоари и улици, да има къде да паркират и да могат да се радват на зелен и чист град.
Солидно рамо в дискусиите с гражданите за победен вот с № 56 на 27 октомври дава амбициозният бизнесмен Димитър Чолаков (преференциален № 5). Заразителна е неговата всеотдайност към Пловдив и пловдивчани и отвореността му към нови идеи.
Росица Богданска (с преференция №139) съветва всеки свой съгражданин: „Бъди промяната, която искаш да видиш в света!”. В целия космос – допълва я Студентът в Техническия университет Димитър Георгиев (с №140). Той привлича тук, на Главната, при червените балони и червения номер 56, много съмишленици за общата кауза да запазим наследството на нашите предци.
#ПловдивНаХората