На 8 октомври (вторник) Фронт офисът с № 56 на Главната ще събере четирима от всичките 51 кандидат-общиниски съветници от левица, които професионално и лично отдадено изповядват идеята за справедливост. Инфо центърът на „БСП за България” ще привлече онези пловдивчани, които са с изострена социална чувствителност. Тук са добре дошли всички, които са заредени с надежда и усмивки за времето след 27 октомври. А останалите, които са скептици, могат да се заредят с оптимизъм!
Двупосочните срещи и разговори на тема „Справедливост, надежда, усмивки” започва Мирослав Калчев (с преференция № 142). Експертът по международна търговия е доказал на практика и още нещо много важно: че може отлично да работи с възрастни и с хора в неравностойно положение. И е убеден, че рано или късно всеки получава това, което е заслужил. И че пловдивчани заслужават повече!
Справедливост за всички хора, е възможна – убедена е Катя Бъневска (№143). Когато управленската програма „Пловдив на хората” се приложи в делниците на пловдивчани след успешен вот с № 56! Тогава ще се реализира и нейната идея, синтезирана в мотото: „Равен старт за всички деца”.
Анестезиологът Д-р Таня Дилова (№ 145 ) продължава „детската” линия в срещите си с пловдивчани. Тя споделя: „ Пълноценен ден за мен е този, в който съм успяла заедно с моите колеги да върна надеждата и мечтите на нашите малки пациенти и усмивките на техните родители”. И вярва, че съгражданите й следват една обща мечта – градът ни да запази най-ценното си и да го развие – в името на децата и тяхното утре.
Янко Найдев (преференция 148) има свой отчетлив глас в общия хор на отстояващите социална справедливост и значими промени в Пловдив. Във Фронт офиса с № 56 на Главната той с гордост разказва на пловдивчани как клубът на пенсионера в Прослав е най-приятното и най-посещаваното място в квартала.