В четвъртък, 11 октомври, през целия ден във Фронт офиса с № 56 ще се преплитат знанията, опитът и амбицията. На домакините – кандидат-общинските съветници от листата на левицата, и на гостите – пловдивчани, които милеят за града.
Нели Петрова (с преференциален номер 109) ще се срещне с хората, обладана от стремежа да им бъде полезна – със знанията и опита си на адвокат, юрисконсулт и университетски преподавател по право. Тя е пряма и директно, право в очите, заявява на събеседниците си: „Вярвам в опита, знанията и интуицията си, отстоявам принципите си и не се страхувам да действам!”
Младият лекар д-р Любомир Паунов (№ 110) добавя към опита и знанията на колегата си от предизборната листа с № 56 своите медицински знания, подплатени с амбицията на младостта.
Лидерката на пловдивските жени социалистки Минка Сърнешка (с № 113) ще приема в Инфо центъра на „БСП за България” на Главната предложенията на всички, които искат да се ангажират с превръщането на града ни в още по-привлекателен и за пловдивчани, и за гостите му.
Три в едно – знания, опит и амбиция. Притежават ги кандидат-общинските съветници от „БСП за България”, които искат да върнат Пловдив на хората. С успешния вот с №56 на 27 октомври.