„Наш основен приоритет е жителите на район Централен, на всички пловдивчани, да бъдат наши партньори в управлението” – каза на срешите си с жители от квартал Съдийски Николай Радев – кандидат за кмет на Пловдив от левицата. В разговора с хората участваха и кандидат-районният кмет на Централен Тодор Стоилов и общински съветници от листата с № 56. Те откроиха акцентите в личните си ангажименти за управлението на града и района и в платформата на БСП „Пловдив на хората”. „Левицата е не за подмяната на едно лице с друго, а за смяна на модела на управление!” – подчерта пред съгражданите си Тодор Стоилов.
Общата система за отводняването на обратната и дъждовната вода, причиняващата множество наводнения, бе изтъкната като съществен проблем за живeeщите в квартал „Съдийски”. Към него бяха причислени и типичните за целия град препъникамъни: занемарените междублокови пространства, остарялата електрическа и канализационна мрежа и чистотата.
„Славчо Атанасов не е алтернатива, той е част от статуквото. Възможност за реална промяна има. Това е„ БСП за България”, с вот № 56! - заяви в заключение Тодор Стоилов.