Кандидатът за кмет на район "Източен" от  "БСП за България" и избран за общински съветник в Пловдив Йордан Василев излезе с обръщение към  гражданите.

Скъпи Приятели,
Последните два дни често ми задават въпроса дали съм разочарован от изборния резултат.
Не, не съм! Няма и как да бъда разочарован, когато не съм приел номинацията кандидат за кмет на района в който съм израснал, за лична облага и реализация. През последния месец се срещнах  с много хора, научих много за техните радости и тревоги, за техните проблеми и очаквани решения.
Разочарован съм единствено, че хората не вярват в политиката. И как да повярват, когато изборите не се печелят от кандидати с идеи, а от такива, зад които стои значителен властови и финансов ресурс. И това проличава най- вече в нашия район „Източен“ и по-конкретно в квартал „Столипиново“!
Обещах Ви, че какъвто и да е резултатът, в мое лице винаги ще имате съюзник за решаване на проблемите в района. Сега, в ново за мен амплоа - това на общински съветник, ще имам и част от инструментите за решаването им.
Благодаря на всички Вас, които подкрепихте мен и останалите кандидатите на БСП за България. Обещавам Ви, че ще бъда Вашият глас в пловдивския общински съвет и макар в опозиция, ще отстоявам правилните позиции и решения в полза на хората.
Благодаря Ви!