"Показахме такъв характер на терена, което ма прави щастлив. . Доволен съм от головете, които вкарахме. През първото полувреме бяхме силни. Ние бяхме по-добрите, особено през първата част. Трудно ще е на реванша, знаем го

"На тренировка работим с топка, къси пасове. Салинас и Умарбаев определяха темпото. Имахме ритъм. Исках да вкараме и още голове. Удоволствие е да се работи с такива футболисти.

 Феновете ни подкрепяха 90 минути.  Шапки долу за тях. Признание е. Искаме да продължаваме по този път. Стадионът изглеждаше като пълен.

Да, това е любимият ми турнир. Дано да се класираме за Европа", зяви старши треньорът на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович след победата с 2:0 над Левски

 

През първото полувреме отстъпвахме на съперника. Губехме единоборствата, бяхме далеч от вратата на домакините. Това се оказа основния проблем пред нашия отбор. Създадохме положения след почивката, но трябва да започнем да ги вкарваме. Да кажем, че това е стечение на обстоятелствата.  Липсата на Паулиньо и Живко Миланов е част от неприятните неща, случващи се при нас, но няма да ги коментирам. Мачовете са така подредени, че са достатъчно тежки. 

 Надавям се отборът да се отпусне , след като спечелим мач", заяви старши треньорът на Левски Петър Хубчев след загубата с 0:2 от Локомотив (Пд).

„Казах им на играчите да се прибират, да почиват и в неделя да му мисли другия мой любим цвят. Нашият въпрос е решен, ако не помните какво казах преди четири месеца, да го повторя. Второ или трето място и Купата за нас – това е. другите хич да не се надяват”, каза Крушарски. Два месеца не играхме, второ за 20 дена да направиш подготовка, която трябва за 30 – не става. Третият мач ще ни е още по-добър. Локо има стил, ако не сте го забелязали, не разбирате от футбол. Има ред и дисциплина и това е хубаво”.

„Феновете ме носят на ръце, но имаше и трудни периоди. Ако всичко върви по мед и масло, нямаше да бъда тук. Никакви реванши, тъй като Купата е при нас и няма да излезе. Няма да има реванши. Левски са приключени, защото сега дойдоха Тити и Наско и казаха, че ще минат през гара пред нас, но се оказа, че гарата е с бая бариери. Безплатни съвети не давам, но по някое време ще искам пари от вас, тъй като трябва да издържам отбор и ДЮШ”.

„Акрапович утре си заминава. Докогато иска, ще стои. Той удържа най-тежкият момент. За нас е удоволствие да гледаме какво става на терена

„Ние този път ще минем над три кръга в Европа. Надграждаме лека-полека. Нещо не ни стигат силичките, но сега се готвят старателно, а момчетата са разбрали и си знаят урока. За Георги Иванов в Левски? Който е дошъл при мен, трудно си е тръгнал. Искам да направя един апел към един бивш треньор и състезател на Локомотив. Ако има доблест, да се откаже от треньорството. Той каза, че от моя син футболист няма да стане. Нека му се извини. Тези мои синове ядат най-много бой от мен и треньора и не ги толерирам. Аз ги мачкам най-много”, заяви старши президентът  на Локомотив (Пд) Христо  Крушарски.