10 годишен велосипедист е в болнично заведение, след като се е ударил в автомобил, излизащ от паркинга на магазин "Кауфланд" в Карлово. Инцидентът е станал в следобедните часове на 23 юни на улица "Теофан Районов". Момчето не изчакало движещият се от дясната му страна в права посока лек автомобил "Фолксваген" и продължило движението си, след което се ударило в предния ляв калник на колата. Екип на спешна помощ е транспортирал пострадалото дете в болница, където е оставено за наблюдение с травма на корем и контузна рана на коляното.Алкохолната проба на водача е отрицателна.
Пътен инцидент с пострадали е регистриран на пътя между село Куртово Конаре и гр. Стамболийски. 32 годишен водач на лек автомобил БМВ не спазва дистанция и удря внезапно спиращия пред него лек автомобил "Рено Меган", управляван от 43 годишен жител на село Виноградец. От удара «реното» навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в друго МПС, което напуска мястото на инцидента и не е установено. Пострадалите - водач на реното и неговата 68 годишна спътничка са прегледани на място от екип на спешна помощ, но са освободени с болки и натъртвания в областта на гърдите. Алкохолните проби на двамата водачи са отрицателни. Работата по случая продължава автоконтрольор при РУ Стамболийски.
27 годишен водач на "Мазда" е с контузия при пътен инцидент тази нощ в Пловдив. Местопроизшествието е кръстовището на «Недялка Шилева» и ул. "Съединение". Лек автомобил «Мазда», собственост и управляван от 27 годишен пловдивчанин, движейки се по улица "Н. Шилева" не спира на знак стоп и удря движещият се с предимство по ул. "Съединение"  лек автомобил «Опел». Водачът на опела е напуснал местопроизшествието. Екип на спешна помощ е прегледал на място пострадалия водач, който е освободен за лечение в дома си след установена контузия на дясна ръка. ПТП е отработено по административен ред от екип на сектор "Пътна полиция".