В пловдивската галерия Arsenal of Art  на известния художник Ангел Гешев, снощи бе даден старт на летния сезон на културното пространство с обща експозиция на знакови имена от града на художниците под мотото „Лято в Капана“.

Гост на откриването бе заместник-кметът по култура, археология и туризъм Пламен Панов, който остана очарован от селекцията. Още във вечерта на откриването ценители направиха и първите откупки.

През целия летен сезон Arsenal of Art  ще продължава да поддържа ниво и имидж с поредица интересни събития. От откриването до днес с наситената си и разнообразна програма, галерията се превърна в уютно и приятно  място за срещи на творци от всички жанрове, на приятели и ценители. В него, освен изложби, се представят книги, музика, модерни форми. В традиция се превърнаха седмичните джаз срещи и времето, посветено за работа с деца, изкушени от изкуството.

Най-важното за Arsenal of Art  , според собственика – художник и галерист е то да носи онзи дух и атмосфера, заради които наричат Пловдив „специален и уникален град“, Градът на художниците и на свободния артист и творец.