„Лято в Капана“ кани пловдивчани и гости на града на поредното интересно събитие с вход свободен. Днес, сряда, от 20 часа Георги Зайков и Едит Унджиян от MixMe, които едва ли имат нужда от представяне ще направят емоционален и красив концерт на артистичната улица „Абаджийска“ до  Whisky bar Sandak \ СандъкЪ.

Организатор е „Библиотека за идеи и събития“. Инициативата се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2020 година.

MixMe e формация, създадена през 2017 от пловдивските музиканти Георги Зайков и Едит Унджиян. Това са едни от най-талантливите пловдивски музиканти, които участват в десетки музикални проекти и разбира се им остава време и да творят съвременна българска музика .

Освен прекрасна певица Едит е и радиоводеща, с най-широката усмивка на света. В годините на своя творчески път на българската сцена е работила с редица големи имена, солистка е на Big Band Plovdiv, a още на 24 годишна възраст с групата си Life Light издава дебютен албум, с авторски песни.

Георги Зайков завършва АМТИИ с педагогическа специалност. Преподава солфеж, китара, тромпет и пиано на деца, младежи и възрастни. Част е от групата Life Light и MixMe с Едит Унджиян, създавал е дуети с много български рап изпълнители. Той пък е мултиинструменталист, свири на тромпет, пиано, китара и бас, а освен това пее божествено! Занимава се със своя авторска музика, пише и продуцира за други изпълнители.

Те - Едит Унджиян и Георги Зайков, още познати като MixMe, ви очакват в квартала на творческите индустрии Капана тази вечер!