Неустоими предложения предстоят в следващите дни на лятно кино „Орфей“ по време на Филмови нощи във Филипополис 2020. На 15 юли (сряда) можем да гледаме премиерното заглавие ХОТЕЛ БЕЛГРАД. Забавната комедия разказва за премеждията на млад богат хотелиер, забъркан в проблеми с любовта, мафията и своето семейство на село.
На 16 юли предстои дългоочакваният и любим планинарски фестивал BANFF Mountain Film Festival. В четвъртък вечер ще можем да видим най-интересните филми, свързани със ски, колоездене, пътешествия, скално катерене и др., част от един от най-престижните фестивали за екстремни спортове и планинарство.
В петък екипът на фестивала е подготвил и нещо за най-малките – детският СОНИК: ФИЛМЪТ ни запознава с любимия компютърен герой и най-новите му предложения. На екрана ще видим и Джим Кери в поредната му забавна роля.
Уикендът на лятно кино „Орфей“ също няма да е скучен, макар и по-сериозен. В събота на големия екран може отново да се насладим на великолепния ЖОКЕРА с Хоакин Финикс. Неделя е запазена за предпремиерната прожекция на документалният РОКЕНДРОЛ. В прожекцията ще се срещнем с легенди от „Клас“, „Хиподил“, „Ревю“, „Нова Генерация“ и други легендарни бунтарски групи от 80-те и началото на 90-те, с интервюта и непоказвани досега кадри.
Филмите, част от Филмови нощи във Филипополис 2020 започват в 21:10 часа. Билети може да купите от касата на лятно кино „Орфей“ от 20:00 до 21:30 часа, както и на касата на LUCKY Дом на киното.


15 юли /сряда/ 21:10 ХОТЕЛ БЕЛГРАД(7/6 лв)премиера
16 юли /четвъртък/ 21:ANF10 BF – планинарски филмов фестивал(10 лв)
17 юли /петък/ 21:10 СОНИК: ФИЛМЪТ(7/6 лв)
18 юли /събота/ 21:10 ЖОКЕРА(7/6 лв)
19 юли /неделя/ 21:10 РОКЕНДРОЛ(7/6 лв)