Тази вече  от 19.00 часа в едно от най-любимите и прохладни пловдивски пространства - Цар Симеоновата градина, до Виенския павилион  ще се състои  един вълнуващ, чисто пловдивски концерт!  

На открита сцена ще чуете великолепните изпълнения на „Биг Бенд Пловдив“ с диригент Николай Гешев, прекрасната солистка Едит Унджиян, младите таланти  от „Арт Войс Център“ с ръководител Руми Иванова - Лидия Ганева, която представи България на „Детската Евровизия“ в Малта през 2016г. , познатите от формата „Нова Звезда“ от „Шоуто на Слави“  - Ивайла Терзиева и Виктория Димова и великолепните участнички от предишни сезони на Гласът на България -  Ивана Муцкова и Андреана Бакалова.

И разбира се, финалистите от музикалния формат „Гласът на България“ 2020  - пловдивчаните, които грабнаха сърцата на цяла България - Юлия Йорданова – Керана и Алекс Георгиев.

Концертът се организира от отдел „Култура, археология и културно наследство“ на Община Пловдив и кметството на район „Централен“ при спазване на всички противоепидемични мерки.

Вход свободен!