Рок звездите U.D.O. ще избухнат с невероятно шоу и звук на Античния театър днес - 18 септември 2020 г. В петъчната вечер, Пловдив отново ще събере метъл феновете от цяла България, защото немските музиканти и бенд лидера Udo Dirkschneider ще изнесат убийствен концерт.

Вратите се отварят в 18.30 часа, а самото шоу ще започне в 20.00 часа.

 

Античният театър ще приема зрители с намален капацитет, за да бъдат спазени световните противоепидемични изисквания и да се гарантира безопасността на фенове и артисти.

Шоуто на UDO в Пловдив ще продължи близо три часа! Това стана ясно от последната кореспонденция на групата с организаторите от Blue Hills Events!

 

„Искрено се надявам да ви видя в Пловдив“ – казва Удо Диркшнайдер в специално обръщение към българската публика. Той не крие емоцията си и обещава бомбастична вечер, защото това ще е единственото шоу на групата заради пандемията от Covid-19! „Ще вложим цялата си енергия, която обикновено изразходваме за цяла година, но в случая ще е само в това единствено шоу“ – продължава Удо!

Тези обещания още повече засилват очакването за един необикновен концерт днес и за да запази този момент завинаги, групата ще заснеме цялото шоу и ще го издаде на концертно DVD!

 

Билетите за шоуто се продават на касата пред Община Пловдив, касата на ДК „Борис Христов“, в ТИЦ на Римския стадион, касата на Античен театър, в цялата система на Eventim и онлайн.