Пловдивски фитнес инструктори с благотворителна инициатива за набиране на средства за лечение на 34-годишния Ангел Краевски. Съпричастни към битката, която младият баща на 3 малки деца води с тежката болест, петима треньори от спортен клуб Тотал спорт организират кампания „Активни заедно за Ангел“ на 26 септември, на баскетболното игрище на Общинско предприятие „Младежки център“ на гребния канал в Пловдив. При неблагоприятни метеорологични условия събитието ще се проведе в залите на клуба на ул. „Екзарх Йосиф“ № 13. В съботния ден, от 9.30 ч. до 12.30 ч., ще има безплатни тренировки с възможност за свободно включване в различните класове от програмата: 
9:30 ч. -  ECross Kids детска тренировка с Мая и Стоян
10:00 ч. -  Zumba fitness с Лили
10:30 ч. -  Функционална тренировка с Петър
11:00 ч. - Tacfit със Стоян
11:30 ч. - Animal flow с Мая
12:00-12:30 ч. -  Табата с Крис
Организаторите канят всички желаещи да се включат в спортната проява и с благороден жест да подпомогнат финансово лечението в чужбина на младия пловдивчанин. Набраните средства от дарителските кутии ще бъдат преведени по обявената сметка в https://bg.helpkarma.com/campaign/zaedno-za-angel-2321
Благотворителната инициатива  се осъществява със специалната подкрепа на е със специалната подкрепа на ОП "Младежки център“ - Пловдив.