Отново три филма ще бъдат показани тази неделя (11.10) на София Филм Фест в Lucky Дом на киното. От 16:15 часа можете да гледате “Господ съществува, името и е Петруния” на Теона Митевска. Всеки януари в малък македонски град свещеникът хвърля кръст в местната река, а стотици мъже се хвърлят, за да го извадят, но тази година го изважда безработната млада жена Петруния. В това консервативно обкръжение съперниците й изпадат в ярост – жена е дръзнала да постигне това, което те не са успели. Петруния настоява, че има пълното право да бъде победител и отказва да върне кръста.
В 18:30 часа започва американският филм “Изкачването”. Кайл и Майк са най-добри приятели, които са в отлични взаимоотношения, докато Майк не преспива с годеницата на Кайл. Филмът разказва за бурната, но трайна връзка между двамата. Това е истинската история на двама най-добри приятели, чиято силна връзка се превръща в един въздействащ, човешки и много често смущаващ филм за границите (или тяхната липса) на приятелството.
От 20:30 часа можете да гледате “Свирукащите”, една копродукция на Румъния, Франция, Германия и Швеция. Кристи е румънски полицай, който пристига на канарския остров Гомера. Той е посрещнат от Джилда – жената, в която е влюбен. На следващия ден започва да изучава езика чрез подсвиркване, на който местните жители общуват, за да може да помогне на Жолт да избяга от затвора в Румъния. Жолт е единственият човек, който знае къде са скрити 42 милиона евро, принадлежащи на мексиканския гангстер Пако. Ако парите не бъдат открити, Пако ще убие всички.
Билети на касата на касата на LUCKY Дом на киното (Понеделник - Петък: 16 - 21 часа, Събота - Неделя: 10:30 - 21 часа) и онлайн на boxoffice.bg. 
Цена на билетите: 8лв; студенти, ученици и пенсионер - 6лв. Карта за 5 прожекции: 35лв. 
Във връзка с пандемията от Covid 19 са изпълнени всички изисквания за безопасност на Министерство на здравеопазването - максималната запълненост на залите ще бъде до 50%, а билети ще се продават през място.