Много смях с българска комедия и екшън с комиксов привкус предлага прогамата на Филмови нощи във Филипополис тази вечер. От 21:10 можем да гледаме един от най-касовите български филми в последните години – „Голата истина за група Жигули“. В музикалната комедия ще си забавляваме с историята на бунтарска група от края на 80-те и 90-те. След разпадането си бандата се събира отново 30 години по-късно с много перипетии. Очакват ни много музикални, житейски и семейни вълнения на екрана, примесени с много хумор и прекрасна рок музика.
В късния филм от 23:30 ще се срещнем с комиксовата история на популярния герой G.I. Joe. Това е най-новият филм от известната поредица, който разказва историята на Змийски очи. Той един от най-обичаните от феновете герои, който е част от оригиналната линия играчки, послужила за вдъхновение за популярния франчайз - включващ комикси, видео игри, анимационни сериали и игрални филми.
Програмата на Филмови нощи във Филипополис ще продължи до 2 август. В следващите дни не пропускайте и другите качествени европейски комедии – френският „Сбогом, глупаци!“ и испанският „Докато сватбата не ни раздели“, а на 2 август ще има още една прожекция на „Голата истина за група Жигули“.
Билетите за филмите са на цена от 7 лева, с намаление за учащи и пенсионери – 6 лева. Те могат да се купят от касата на лятното кино „Орфей“ след 19:30 часа или от LUCKY Дом на киното всеки ден след 16 часа. Резервации и онлайн продажба се правят на сайта boxoffice.bg.