Локомотив Пловдив и Арда Кърджали завършиха 0:0 в мач от 11-ия кръг на Първа лига, игран при тежки метеорологични условия.

Проливният дъжд, който вали в Пловдив наводни терена и затрудни допълнително футболистите от двата отбора. Домакините започнаха по-активно и в 10-ата минута Венсан Марсел проби, стреля към вратата на съперника, но топката излезе в аут. Десет минути по-късно Димитър Илиев стреля с глава, но Иван Караджов улови коженото кълбо. Спас Делев от гостите  отправи опасен удар в 26-ата минута, но прати топката над вратата над Лукас Рейдър. Футболистите на Арда отговориха с опасна атака на Спас Делев  отляво, който  стреля с към далечния ъгъл на вратата на "черно-белите", но топката мина на сантиметри покрай гредата.  Секунди преди почивката след центриране от пряк свободен удар Димитър Илиев отклони топката, но Иван Караджов спаси уверено. Второто полувреме започна с натиск на "черно-белите" в 48-ата минута Венсан Марсел подаде на Бирсент Карагарен, който от удобна позиция стреля неточно. Две минути по-късно Георги Минчев стреля с глава в аут.  В 55-ата минута се стигна до най-спорното положение в мача до този момент.  Съдията Ивелин Занев отсъди дузпа в полза но Локомотив (Пловдив)  за игра с ръка на Пламен Крумов с ръка в наказателното поле. След това реферът разгледа ситуацията на BАР и отмени решението си. В 64-ата минута Светослав Ковачев отправи удар към вратата на домакините, но не затрудни стража на "смърфовете". В 70-ата минута след разбъркване в наказателното поле на "черно-белите" Спас Делев стреля, топката попадна в съотборника му Алекс Петков, който уцели дясната греда на вратата на Лукас Рейдър.

След голямо разбъркване в наказателното поле Спас Делев стреля, след което топката стигна до Алекс Петков, който улучи дясната греда на вратата на Лукас Рейдър. В 80-та минута спря осветлението на стадиона. След 5 минути  лампите светнаха и мачът продължи. Съдията даде деветминутно продължение. В 89-ата минута Георги Минчев стреля от фаул, но неточно. Секунди преди последния съдийски сигнал защитник от тима на гостите изчисти топката, тя попадна във Венсан Марсел, който стреля, но Иван Караджов парира удара му.