Мюзикхолен театър Пловдив кани любителите на изкуството да се потопят  в магията на "Прераждане" в неделя, 6 февруари 2022 г. от 12:00 ч. в  Дом на културата „Борис Христов“.

„Ще ви разкажем за любовта между амазонка и римлянин, които се прераждат през вековете, в опити да изживеят живота си заедно. Преминавайки през няколко прераждания, те достигат до нашето съвремие, в което най-накрая намират начина да бъдат заедно, без да бъде погубен техният живот“, разказва неговият ръководител Ники Серафимов

Очаква ви зрелищно представление с над 30 участници, 17 танца, динамична хореография и осветление, 8м. на 3 м. LED екран и използвано максимално мултимедийното въздействие, създаващо впечатлението за "жив" филм.

В продължение на един час и четиридесет минути ще проследите една приказно-фантастична история, наситена с драматични моменти, епична музика, светкавични промени на сцени, разнообразие от танцови стилове и символика, неочаквани обрати и визуални ефекти.

„Прераждане“ е със специалното участие на Диан Райчев, Гергана Райчева, Василена Караманлиева, Стефан Лозанов, Васил Караманлиев. Хореографията, сценарият и мултимедията са дело на Николай Серафимов, режисьор - Васил Караманлиев.

Спектакълът няма ограничения по възраст и е подходящ за всякаква публика с най-различни вкусове заради своя уникален подход от иновативни решения, неизползвани досега.

Мюзикхолен театър Пловдив съществува от 1993 г. и има зад гърба си участия в много собствени и чужди спектакли. Номиниран е 4 пъти за Награда „Пловдив“, която спечелва през 2006г. Малките танцьори, участващи в Мюзикхолен театър са носители на престижни награди от танцови национални конкурси. В танцовата школа малки и големи придобиват умения по класически, съвременен и джаз танц, танцово шоу и други.

На 6 февруари в залата ще присъства комисия от Награда "ИКАР" с цел номинация на спектакъла „Прераждане“ за тазгодишните награди.

 

Билети можете да намерите онлайн или в касите на Ивентим пред Община Пловдив, в Туристически информационен център ул. "Райко Даскалов"1 (пл. Римски стадион), касата на Античен театър, касата на Дом на културата "Борис Христов" и т. н.

Цена на билетите 20лв. и 25лв.

Телефон за колективна заявка на билети - 0895749268 - Николай Серафимов