Името на бургаския супер талант Крис Добрев напоследък бе замесено в доста скандали, свързани най-вече с юношеския национален отбор. Доскорошният селекционер Викторио Павлов разкри, че настоящият футболист на Ботев (Пд) е искал да го махне. Бащата на Добрев пък логично защити сина си.
На редакционната поща на KotaSport.com получихме за рубриката ни „KotaSport Репортер“ снимки с чат на Крис Добрев. На тях се вижда как освен уникален футболен талант, притежава и доста груб език. Той си позволява да пише „К*р за БФС“, а също така да обижда легендата на българския футбол и Левски Павел Панов, понастоящем отговорник за детско-юношеския футбол в БФС, наричайки го „паляк“ и „глупак“.
Освен фотосите, читателят на KotaSport.com изпраща и собствен коментар по случая, който публикуваме с незначителна редакторска намеса:
Родители не съсипвайте децата си!!! Поредният алчен и самозаблуден родител търсещ вината другаде, само не и във възпитанието на детето си и самия него. Родител, който миналата година се криеше по кафетата в Сопот с представители на Левски, защото Ботев не му платили два месеца по 200 лв. стипендия и това е болката му – да го предлага навсякъде, но после, при по-добри финанси, пак заобича Ботев, но за кратко. Защото срещу малко повече пари подписа и със Септември и бързо замина за София, но уви – първият договор бе направен професионално от страна на Ботев и без срам трябваше да се върне там, откъдето избяга, защото баща му е алчен за пари. Такива хора имат очи да си правят пиар по вестниците, а да нямат грам самокритика за възпитанието на детето си, което публично нарича Легенда като Павел Панов палячо и глупак и на 15 години сменя треньори и приканва децата да не ходят в националния отбор. Така ли го възпита г-н Добрев ??? Ето и фактите в чата на таланта К.Добрев – поредният футболен келеш!!!