На 19ти януари (петък) за първи път в клуб Фарго  в Пловдив гостува  магнетичната Деси Андонова, позната като Dj Desy, гласът на легендарната българска банда Phuture Shock и вокал в известното суинг трио Sentimental Swingers.
 След като завършва музикалнотo училище в София със специалност класическо пеене, Деси запява в първата си банда Scam, съвместно с Рони от Насекомикс. Следва участие в проекта Plastic Hi Fi.
През 2000 г. започва да колекционира грамофонни плочи, за да застане на сцената и като DJ Desy. В началото на новия век заедно с Филип Александров ‘Fi’ (с когото работи в Scam и Plastic Hi Fi), Иво Стоядинов - Charlie от Babyface Clan и Ramsey Hercules създават проекта Phuture Shock, който им носи два албума: Playback (2002) и In and Out (2010).
През 2010 г. в сътрудничество с Андрония Попова и Вера Шандел се появява Sentimental Swingers - проект с афинитет към града, перлите, дантелата и високите токчета. През 2011 г. заедно с Белослава и момчетата от Sound Solutions реализират парчето Early Morning. През същата година вокалите на Деси звучат в EP-то I Wonder, продуцирано от Mr. Moon.
Последните години Деси се фокусира около соловата си кариера в многобройни проекти и колаборации с различни диджеи и продуценти. В момента подготвя нов албум, в който участват музиканти от семейството на Sofia Beats.