Жена и малко дете са в болница след пътно произшествие вчера в Пловдив. Това съобщиха от ОД МВР. Минути преди 18 часа пътни полицаи се отзовали на обаждане на тел. 112 за катастрофа на ул. „Пере Тошев“, където лек автомобил „Рено“ не спрял на знак „стоп“ и бил ударен от лек автомобил „Фолксваген“. Пострадали са 37-годишната шофьорка на първата кола и едногодишно момченце, което пътувало с нея. Зад волана на втория автомобил бил 21-годишен младеж. Алкохолните проби на двамата водачи са отрицателни. Катастрофата е отработена по административен ред.

Полицаи от Карлово изясняват обстоятелствата около пътен инцидент вчера. Към 10.20 часа в районното управление постъпил сигнал, че на бул. „Освобождение“ мъж паднал от управлявания мотоциклет „Сузуки“, който от своя страна попаднал под попътно движещ се товарен автомобил „Мерцедес“. Мотористът, 42-годишен неправоспособен жител на Сопот, бил прегледан в болница и освободен за домашно лечение. Той и 33-годишният шофьор на камиона са тествани с дрегер, резултатите са отрицателни. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.    

Неправоспособен водач е под лекарско наблюдение, след като се блъсна с лек автомобил „Сеат“ в крайпътна стена. Произшествието настъпило около 1 часа вчера на  кръстовище между бул. „Санкт Петербург“ и бул. „Менделеев“ в Пловдив. Пострадалият е 29-годишен от Куклен. Взета му е кръвна проба за алкохол. На място е извършен оглед от служители на сектор „Пътна полиция“. По случая е образувано досъдебно производство.