Лятото набилжава все по-осезаемо, а с него и  Street Food & Art Festival, който от 1 до 4 юли 2019 ще превърне Пловдив не само в Европейска столица на културата, а и в кулинарна столица на България!
Програмата на фестивала става все по-пъстра и в нея освен най-добрите готвачи, блогъри, музиканти и ресторанти на колела, ще се включат и много артисти, които ще забавляват малките и големи посетители и ще ни покажат уменията си на кулинарната сцена.
Филип Аврамов вече прелиства любимите си рецепти, за да демонстрира на живо пред посетителите на фестивала кулинарните си умения. Може би, не всички знаят но вокалистът на група P.I.F, Димо също е актьор. Той ще ни покаже как се справя в кухнята. А след това и двамата ще заменят черпаците с китари и ще озвучат музикалната сцена на Street Food & Art Festival – Пловдив.
На сцената ще видим и друг представител на артистичната гилдия, който напоследък е по-известен с музикалните си изяви - Стефан Вълдобрев. Все още е тайна дали ще го видим и в готварския ни кът!
В програмата се включва и единственият вентролог в България – Димитър Иванов – Капитана, който, заедно с куклата Бай Теньо, ще използва всички прийоми на Stand up комедията, за да повдигне важни за обществото ни проблеми, като преди това ще приготви и любимото си ястие пред публика.
Бате Енчо пък ще се превърне в Енчо Сан, защото пристига в Пловдив със специално японско детско шоу. Японски игри, японски детски песнички и японска кулинарна работилница са само част от изненадите, които сме приготвили за най-малките.
За децата през всички фестивални дни ще се грижи и кака Бори, която ще забавлява децата с работилници, игри, театър и други изненади.
Търсете пълната програма и още много любопитни новини около фестивала на www.streetfoodfest.bg
Очакваме ви на Гребната база в Пловдив от 1 до 4 юли 2019, входът е свободен.