Популярният изпълнител Браян Адамс ще посети България на 14 ноември 2019 в Многофункционална спортна зала Колодрума. Концертът ще е първото гостуване на звездата в Пловдив! Шоуто ще бъде част от световното турне Shine A Light, в подкрепа на едноименния четиринадесети студиен албум на Adams.
BryanAdams е един от най – успешните музиканти в световен мащаб. С над 65 милиона продадени копия, първи места в класации в над 40 държави и множество разпродадени турнета по света, зашеметяващата кариера на музиканта продължава вече повече от 30 години.
Българската публика ще може да чуе на живо най-големите хитове на BryanAdams като "RunToYou", "Everything I Do (I DoItForYou)", "PleaseForgiveMe", както и песни от новия албум на музиканта.

Концертът  се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 година.

Shine A Light е последният четиринадесети студиен албум на звездата. Той излезе на пазара на 1 март 2019 и дебютира на първо място в канадската класация CanadianAlbumsChart. Едноименният сингъл към албума, BryanAdams написва съвместно със сензацията EdSheeran, а парчето събира над 750 хиляди гледания в Youtube.
Многобройните почитатели на големия изпълнител ще имат възможността да станат част от невероятното шоу и турнето Shine A Light на живо на 14 ноември в Пловдив!
 
Билетите за концерта на Браян Адамс са в продажба от вторник - 11 юни (вторник) 2019г. от 10:00ч. и могат да бъдат закупени на всички каси в Пловдив в мрежата на Ивентим, в партньорските каси на мрежата, както и онлайн на www.eventim.bg.