Билетите за Международния театрален фестивал „Сцена на кръстопът” вече са в онлайн продажба на платформата на Драматичен театър-Пловдив.

Приятели, фенове, почитатели на Мелпомена, уважаема публико, ето къде можете да се сдобиете с билет за фестивалните представления - www.tickets.dtp.bg. От 1 септември билети ще се продават и на касата на Драматичния театър, казват организаторите.

Сайтът на фестивала http://scenatepe.com/ също вече е активен и пълен с полезна за театралната публика информация. Освен анонси за всички представления от основната програма, там са поместени новини, както и датите и часовете на съпътстващите събития от тазгодишното издание на „Сцена на кръстопът”.

Международният театрален фестивал започва на 11 септември от 19 часа, когато в голямата зала на Драматичния театър ще се насладим на премиерния спектакъл „По-полека” на Пловдивската драма. В следващите дни – чак до 21 септември, ще има представления в двете зали на театъра, както и в салона на куклениците.

Ще се насладим на таланта на артисти и трупи от цяла България, както и на гости от Украйна и Унгария.

Финалът също ще бъде впечатляващ – на 21 септември, пред пловдивската публика, на сцената на Драматичния театър ще видим основателя и арт директор на „Сцената” Стефан Данаилов в тандем с Аня Пенчева в спектакъла „Актрисата”.

Фестивалът тази година е под мотото „Театъра: невъзможното” и се случва с подкрепата на меценатското семейство – главния спонсор козметична компания Роза Импекс, КЦМ 2000, Кабиле, МАИ-ГРУП ЕООД, Атаро Клима, Ондулин.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и Министерство на културата. Неизменен съмишленик и партньор на фестивала е Драматичен театър-Пловдив.