Локомотив (Пловдив) победи с 3:2  на Царско село в мач от деветия кръг на Първа лига, игран на стадион "Славия" в София. 

В 19-ата минута "черно-белите" откриха резултата. Умарбаев центрира в наказателното поле, Дейвид Малембана засече с глава, топката рикошира в рамото на Георги Хашев и спря в собствената му мрежа за 0:1.

След три минути Серкан Юсеин нанесе хубав удар от фаул, но Пламен  Луков изби пред голлинията.

В 50-ата минута Локомотив удвои аванса си. Пармиз  Умарбаев центрира от корнер, Денис Алмейда се извиси и с глава прати топката в мрежата за 0:2.

Само 180 секунди по-късно гостите оформиха класиката в резултата. Бирсент Карагарен намери чудесно Ален Ожболт, който от границата на вратарското поле не сгреши за 0:3.

В 65-ата минута Серкан Юсеин стреля директно от фаул, топката срещна външната част на лявата греда и излезе в аут.

В 84-ата минута Бирсент Карагарен навърза двама защитници на Царско село в наказателното поле, но ударът му мина над напречната греда.

В 87-ата минута Царско село успя да стигне до гол. Кордейра бе фаулиран в наказателното поле от Денис Алмейда, за което главният съдия отсъди дузпа. От бялата точка Георги Минчев бе точен за 1:3.

В последната секунда на 3-минутното продължение домакинитевкараха и второ попадение. Родни Антуи бе изведен сам срещу вратаря и технично прати топката в мрежата за крайното 2:3.