Тази събота (28.09) в клуб “Фарго” в Пловдив гостуват Furor Exótica от Аржентина, които ще зарадват любителите на клубната музика с лайв изпълнение и диджей сет. Музиката им е енергичен бленд от nu disco, synth pop и house, наситен с наелектризиращи бас линии.

Furor Exótica са продуцентът Ric Piccolo и вокалистката Vicky Oliver. Дуото е създадено през 2013, а две години по-късно издава дебютното си EP 'Jackie' за Tom Tom Disco, последвано от "More is More" за Bordello A Parigi през 2017. В момента Furor Exótica обикалят света със своите лайв сетове, в които умело смесват експериментален синт звук и танцувален груув, а Пловдив е една от спирките им в Европа.

След изпълнението на живо самият Ric Piccolo ще застане зад пулта, за да продължи вечерта с танцувален сет, в който ще изследва различни жанрове, сред които disco, italo, synth и rare grooves.

Партито започва от 21:00 часа с подгряващ сет от резидентите на клуб “Фарго”. Лайв изпълнението на Furor Exótica е с начален час 22:30 ч., а след него ще бъде диджей сетът на Ric Piccolo.