Граждани от район “Северен” ми изпратиха тези снимки на спортна площадка до детска градина “Космонавт”.  Това съобщих кандидат за кмета  на района от БСП за България д-р Атанас Баташки.

"Видно е , че площадката е в окаяно състояние.Тенис масите са изкъртени,липсват баскетболните кошове, а настилката е като лунен пейзаж. Гражданите споделят,че площадката е в това състояние от няколко години.“Докога?Трябва ли да се случи някой инцидент за да се гледаме после с наведени глави?”-питат гражданите.
Жалко е , че районната администрация нехае. Спортните площадки трябва да носят удоволствие и здраве на спортуващите, а не да будят в тях страх и съжаление. Именно за това една от опорните точки в моята предизборна платформа е : Обновяване и обезопасяване на съществуващите квартални спортни площадки,за да има здрави и активни хора в района.
Благодаря на будните мои съграждани. Оставам отворен за всички сигнали за нередности и проблеми на район “Северен” и обещавам да съдействам за тяхното отстраняване", добави още д-р Атанас Баташки.