На 10 октомври (четвъртък) във Фронт офиса с № 56 на Главната се отрежда специално място на оптимизма, почтеността и отговорността.
Срещите с тези добродетели открехва учителят и възпитател Михаил Ковачев (№151). Към позитивизма и оптимизма той добавя и още нещо много важно за човешкото достойнство – гордо вдигнатата глава. От преподавателя в Математическата гимназия Камен Джамбазов (№150) струи любов към живота и към хората. С това са наясно учениците и близките му. Сега ще го усетят и пловдивчани при срещите си с него на Главната. И ще научат, че ако не спазваш обещанията си, губиш авторитета си.
На пловдивчани ще допадне и максимата за почтеност и отговорност – в живота и в политиката, в частност – на 40-годишния мениджър, 4-о поколение социалист, Илия Гатев (с преференция 111). С тази максима е пронизана цялата платформа на левицата „Пловдив на хората”. В следобедните срещи в Инфо център „БСП за България” на Главната едно рамо дава и младият финансист Иван Петков – Бебето (№112). Пловдивчани помнят неговите остри реплики и притискащи въпроси, като общински съветник от левицата през последния мандат, към управляващите от ГЕРБ.
И четиримата кандидат-общински съветници ще заредят пловдивчани с личната си убеденост, че доверието към политиците ще бъде реабилитирано единствено с изборната победа с № 56.