Екипът от кандидат-общински съветници от БСП за България, който във вторник, 15 октомври, ще посреща пловдивчани във Фронт офиса с № 56 на Главната, се опира на знанията, моженето и сговора.

Студентът по маркетинг Николай Аргиров (преференция № 133), който се занимава и с доброволческа дейност, трупа знания и ги предава на съмишленици. Според него, икономическият либерализъм вреди, както на бедните, така и на богатите. Но пък парите са без значение, когато става дума за сговорна дружина, убеден е той.
Николай Маринов (№ 129), експерт по информатика, може да се похвали и с изключителни умения за организиране на обучения, тържества, срещи, конференции – все събития, които са невъзможни без знания и сговор. Няма невъзможни неща, стига да знаеш как да ги постигнеш, убеден е Николай Маринов, и предава увереността си на пловдивчани
Доц. инж. Димитър Станков (№ 132) е доказал и в преподавателската си работа, и в спорта, че за знанията е нужна подходяща почва, а за успешните им носители – екипност. Разбрали са го и студентите му, и хандбалистите. Ще го разберат и пловдивчани при срещите си с него.