"Момчетата изиграха добре мача.  Не мога да не бъда доволен от характера, който показаха момчетата.  Можеше да вкараме повече от един гол. Пропуснахме две отлични възможности да спечелим. Не позволихме на съперника да стига често до вратата ни. До изравняването се стигна при безобидна атака на гостите. Ще продължаваме да работим и всичко ще си дойде на мястото. Днес спечелихме точка срещу добър отбор.

 Разполагам с ограничен материал, но с оглед ситуацията, смятам че имаме основание да сме обнадеждени. Срещу Дунав трябва да играем по същия начин.  За мен е най-важно колко гола успеем да отбележим, както и да се защитаваме добре и да не допускаме спадове в концентрацията, както днес", заяви старши треньорът на Ботев Ферарио Спасов.

“Мачът беше равностоен през по-голямата част. В последните 15 минути отстъпихме инициативата на Ботев. В защита съм доволен от представянето, но в предни позиции имам претенции. Когато ти вкарат гол и успееш да реагираш е добре. Допуснахме лесно попадение, но успяхме да изравним по най-бързия начин. За нас всяка точка е важна. Понякога се получава, понякога не. Аз имам големи изисквания към отбора и се надявам да подобряваме играта си", заяви старши треньорът на Арда Стамен Белчев.