Световноизвестният изпълнител Bрайън Адамс ще посети България на 14 ноември. Вечерта на същия ден от 20:00 часа той ще изнесе концерт в  Многофункционална спортна зала Колодрума. Това ще бъде  първото гостуване на звездата в Пловдив! Шоуто ще бъде част от световното турне Shine A Light, в подкрепа на едноименния му  четиринадесети студиен албум .

Брайън Адамс е един от най – успешните музиканти в световен мащаб. С над 65 милиона продадени копия, първи места в класации в над 40 държави и множество разпродадени турнета по света, зашеметяващата кариера на музиканта продължава вече повече от 30 години.

Българската публика ще може да чуе на живо най-големите хитове  като "Run To You", "Everything I Do (I Do It For You)", "Please Forgive Me", както и песни от новия албум на музиканта. Концертът на Bрайън Адамс  се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 година.

Shine A Light е последният четиринадесети студиен албум на звездата. Той излезе на пазара на 1 март 2019 и дебютира на първо място в канадската класация Canadian Albums Chart. Едноименният сингъл към албума, Bryan Adams написва съвместно със сензацията Ed Sheeran, а парчето събира над 750 хиляди гледания в Youtube.

Многобройните почитатели на Bryan Adams ще имат възможността да станат част от невероятното шоу и турнето Shine A Light на живо на 14 ноември в Пловдив!

Билетите за концерта на Bраън Адамс  могат да бъдат закупени в Билетен център пред община Пловдив, каса МаскАрт в ДК "Борис Христов", Туристически информационен център до Римски стадион, в цялата партньорска мрежа на Ивентим, както и онлайн на