"Не останах доволен от играта ни през първото полувреме. Казах им го на футболистите на почивката. През втората част доминирахме, създадохме положения за гол, но не успяхме да вкараме. Димитър Илиев имаше сериозни проблеми и заслужава поздравления за факта, че остана на терена до края. Съперникът се пазеше в собствената си половина с 11 футболисти на моменти.

Нямам представа защо  мача се игра в 12:00 часа.  Това са  решили хора, които не разбират от футбол. Няма как това да донесе до повече фенове на трибуните или каквото и да било.

 Съперникът зи Купата на България Литекс има своите качества. Не можем да говорим за подценяване", заяви старши треньорът на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович.


"Доволен съм от играта на момчетата.  Успяхме да неутрализираме нападението на съперника. Въпреки, че те останаха с 10 човек, малко се наруши емоцията и търпението ни. Дисциплината, която показахме, беше добра.
 Съжалявам, че не бяхме достатъчно уверени, след като бяхме вече с човек повече. Добре е, че си направихме нужните изводи от първия ни мач с Локомотив (Пд). Ще потърсим максимума от предстоящия сблъсък с ЦСКА за Купата на България. За нас тази среща е бонус, заяви старши треньорът на Арда Стамен Белчев.