Димитър Кузманов постигна впечатляваща победа с 6:0, 6:3 над Стив Дарси за 76 минути игра. Така България поведе с 1:0 победи срещу Белгия на новия тенис турнир на нациите ATP Cup в Австралия.Кузманов трябваше да спасява брейкбол още в първия гейм, но успя да се справи. След това Мико проби сервиса на Дарси, и то на нула, повеждайки с 2:0 гейма. Втората ни ракета веднага затвърди пробива - 3:0. До края на сета Кузманов не даде никакви шансове на 35-годишния Дарси и спечели с 6:0 .

Във втория сет Дарси първи стигна до пробив за 3:2. Това не прекърши Мико и той върна пробива още в следващия гейм. Мико взе подаването си за 4:3, а след това направи още един брейк за 5:3. На собствено подаване Кузманов затвори мача с гейм на 15.
"Чувството и емоциите са неописуеми. Изживявам мечтата си всеки ден, както всички в отбора и всички фенове. Даваме всичко от себе си, боря се от първата до последната точка, дадох всичко от себе си и победих. Това е различно състезание, защото обикновено играем сами за себе си, но като играем за страната си влагаме още повече страст. Благодаря на зрителите, които ни подкрепят от самото начало. Невероятен турнир направиха АТР, получихме чудесна възможност да играем тук. Никой не очакваше да победим Великобритания, а сега сме напът да стигнем четвъртфиналите", каза Кузманов на корта след победата.

По-късно Григор Димитров започва срещата си с Давид Гофен. При победа България ще се класира за четвъртфиналите.