Шестима души пострадаха при катастрофи през изманолото денонощие. Това съобщиха от ОД МВР Пловдив. На 20 март в 00,03 часа в РУ Асеновград е получено съобщение за настъпило ПТП с моторист. Местопроизшествието е бул. България кръгово  кръстовище със северен околовръстен път. 49 годишен водач на мотоциклет „Хонда“ при навлизането в кръговото с несъобразена скорост се е отклонил в ляво и се е  блъснал в метален пилон за пътен знак. Пострадалият водач е отказал да бъде прегледан от пристигналия на място медицински екип с мотива, че се чувства добре и има само охлузване по ръцете. Полицейските служители го изпробвали с техническо средство за употреба на алкохол и пробата отчела 1,26 промила. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл 343 Б ал 1 от НК.
На територията на РУ Карлово от ПТП е леко пострадала жена, управлявала „Хонда сивик“.  В следобедните часове на 19 март, движейки се по пътя между градовете Карлово и  Баня, 50 годишна жена изгубила управление над автомобила и се преобърнала в ляво от пътното платно. Тестът за употреба на алкохол е отрицателен. Екип на спешна помощ е транспортирал пострадалата в болнично заведение в Пловдив, където е оставена за наблюдение.
Четирима са пострадали и са в болница, но са без опасност за живота, след ПТП  на разклона за село Марково. Инцидентът е станал в 14,50ч на 19 март. 27 годишен водач на лек автомобил “ Тойота“ отнел предимството на лек автомобил „Мерцедес“, като не спазил знак Б-2. Мерцедесът бил управляван от 32 годишен от с. Борино. С множество натъртвания са водачите на моторните превозни средства, както и пътниците от двата автомобила- 50 годишна жена от Пловдив и 30 годишна жена от Сърбия.  Алкохолните проби на водачите са отрицателни. ПТП е отработено по административен ред.