Трима души пострадаха при инциденти на пътя. За това информираха от ОД МВР Пловдив.

64 - годишен велосипедист е бил ранен  при пътен инцидент на 2 юни на територията на кв. Прослав. На кръстовището  на улиците "Елена"  и "Западна" мъжът не спазил пътен знак стоп и се ударил в лек автомобил "Фолксваген". Зад волана на превозното средство била 42 годишна пловдивчанка с над 10 години опит на пътя. Оглед на местопроизшествието е извършено от дежурен полицай при сектор "Разследване престъпления по транспорта" на ОДМВР Пловдив, а екип на спешна помощ е транспортирал пострадалия велосипедист за преглед в болнично заведение. Взетите проби с алкотест дрегер на участниците в ПТП са отрицателни. Образувано е досъдебно производсто по описа на сектора.

18 годишен велосипедист е с контузия на глава след пътен инцидент на кръстовището на бул. "Александър Стамболийски" и ул. "Околчица" в Пловдив. Момчето, което е от село Брестовица, не спазило пътен знак стоп и се ударило в лек автомобил "Ситроен", управляван от 21 годишен пловдивчанин. Пострадалият е транспортиран за преглед в УМБАЛ "Св. Георги", където след преглед е освободен за домашно лечение. Алкотест – дрегер пробите на водачите са отрицателни. ПТП е отработено по административен ред.  

59- годишен мъж е с травма на главата след претърпян пътен инцидент на бул "Освобождение" в Пловдив. Сигналът за произшествието е получен в 11,30ч на 2 юни.  42 годишен водач на лек автомобил "Пежо", при маневра ляв завой, отнел предимството на праводвижещия се товарен автомобил "Рено", чийто водач е пострадал. Алкохолните проби на участниците в ПТП са отрицателни. Сигналът е отработен от екип на сектор «Пътна полиция» Пловдив.