С бурни аплодисменти, много смях и добро настроение преминават всички вечери  от фестивала "Включи квартала - театър в парка", който ще гостува тази вечер в Парк "Рибница" , кв. Кършияка.

Желаещите могат да гледат комедията "Мъжът на жена ми" от Миро Гавран. Постановката е дело на Мариус Куркински и в нея участват обичаните актьори  Мария Сапунджиева,  Ненчо Илчев и Кирил Ефремов.

По график, представлението трябваше да се играе снощи, но заради проливния дъжд се отложи с един ден. Очакваме Ви на същото място в 20.30 часа.

Входът е свободен!

"Включи квартала- театър в парка" е най-младият фестивал, част от Културния календар на Община Пловдив, който за втора година радва любителите на театъра, които нямат време или възможност да посещават салоните в центъра на града, но могат да видят хитова комедия на една ръка разстояние – в любимия си градски парк или район, в който живеят.

След края на представлението, всеки желаещ от публиката може да си направи снимка и да си вземе автограф от любимите актьори.

 

Ако искате да станете част от това невероятно изживяване, не пропускайте спектакъла тази вечер, както и следващите дати:

 

24 август 2020г - Парк "Бунарджик", Централен, 20.30 часа.

25 август 2020г - Парк "Каменица 2", Източен, 20.30 часа.