„Благодаря Ви! Беше вълшебно!“ – написа Графа в социалните мрежи след четиридневния концертен маратон в софийския парк център „Юнак“, който той и бенда му организираха за музикалните фенове от 14 до 17 юли. Новата концертна програма на Влади Ампов остави незабравими спомени в публиката, която след месеци на изолация се почувства отново свободна да се наслаждава на любимата си музика. По време на концертите беше осигурено достатъчно разстояние между седящите места и свободно пространство, което гарантираше спокойствието на публиката. Концертът започна с „Огън“, премина през най-големите хитове на Графа, на живо в концертни версии изпя за първи път хитовете от миналото лято „Ca$h“ и „Да“, както и актуалния „Ти грееш“. „Последната песен“ беше логичният завършек на концерта, но публиката категорично не беше съгласна с това. Последваха три биса, като поредното доказателство за любовта на Графа към феновете му и неговата отдаденост на музиката дойде на финала с изпълнението на „Давам всичко за теб“ , за което на сцената останаха само Влади Ампов и неговата китара.

В следващите две седмици предстоят още 4 концерта на Графа в страната – 22 юли – Летен Театър, Велико Търново, 26 юли – Летен театър – Варна, 30 юли – Античен театър – Пловдив, 3 август – Летен театър, Бургас.

В Пловдив началото на концерта „Ти грееш“ на Античния театър на 30 юли е от 20.30 часа.

Графа предостави сцената си за авторска изява на едни от най-талантливи млади изпълнители – Тино, Елена Сиракова, Александър Славчев, Алекс Георгиев, Йоана Сашова и Атанас Кателиев.

Голямото концертно шоу на Влади Ампов, което ще видим и в Пловдив, включва участието на музикантите Борислав Бояджиев - Борче, Краси Тодоров, Александър Обретенов, Миро Иванов, Венци Трифонов, Васето Крумов, както и на беквокалистките от LaTiDa, които музицират с класа, професионализъм, сърце и отдаденост. Програмата за концертите е енергична, въздействаща, владееща публиката през цялото време, а емоциите на сцената  и пред нея не могат да бъдат описани с думи.

Така ще бъде и в Пловдив!

Билетите се продават в Билетен център пред общината - пл. “Стефан Стамболов” 1; Туристически информационен център на ул. “Райко Даскалов” 1 (пл. “Римски стадион”);

Билетна каса Античен театър на ул. “Цар Ивайло” 2 (вход откъм Музикална академия).

Можете да закупите своите билети и през онлайн мрежата на EVENTIM.