Полоцията разследва побоя над известния пловдивчанин Стефчо Автографа, извършен снощи в града. За това информираха източници от ОД МВР. Резултатите от него показали категорично, че той не е бил бит,  а инфорамацията в социялните мрежи за това се оказало шега. Иначе мражата гръмна на новината, че инцидентът е станал  22.00 часа снощи, когато  Стефчо и негов  приятел се движили по бул. „Шести септември“. Точно пред читалище „Алеко Константинов“ двама души нападнали пловдивския зевзек, повалили го на земята и започнали да го ритат зверски като му викали "Дай парите". Нападателите побягнали, когато установили, че Стефчо не се движи сам и че съвсем наблизо е неговия приятел, в случая и свидетел на станалото. В крайна сметка стана ясно, че бой  и пострадали не е имало.

Ето официалната информация от ОД МВР Пловдив:

Във връзка с изнесена информация в медиите за посегателство над Стефан Иванов- известен като Стефчо Автографа , ОДМВР Пловдив се самосезира и извърши проверка по случая.  
В сградата на Четвърто РУ са снети обяснения на Тошко Атанасов и  Стефан Иванов, които категорично са заявили, че не са ставали обект на нападение тази нощ.  Лицата са отивали на концерт към Античен театър, но по пътя си в близост до читалище “Алеко Константинов“ били пресрещнати от две деца, които просели пари. На шега, Стефан ги заплашил с полиция, а приятелят му по- късно споделил това със своя брат- Христо Атанасов, който сигнализирал в социалните мрежа за извършено „нападение“. Двамата мъже са в добро здравословно състояние. Действията на полицията са съгласувани с дежурен прокурор при РП Пловдив.