Георги Христов ще пее тази вечер ( 13 август) от 20:30 ч. на сцената на  Античния театър в Пловдив.  Един от най-обичаните певци на България  се завръща в града под тепетата, за да направи един много специален концерт, продиктуван от желанието на неговите многобройни  фенове да го слушат и гледат на хилядолетната сцена в сърцето на Стария град.

И тази година звездата на българската поп музика отново жъне голям успех в страната.  Въпреки тежката епидемична обстановка,  Георги Христов първи в България прекрачи прага на залите, които бяха затворени заради Ковит -19 и ги изпълни с екзалтирана публика.

Проектът му “Моят път” предизвика голям интерес сред почитателите  и концертните салони, включени в маршрута на турнето му, се препълниха  до допустимото! Пандемията не спря феновете му, жадни за неговите емоционални концерти.  Бурната и искрена емоция,  с която Георги Христов залива публиката, оставя след себе си хиляди въодушевени хора, очакващи отново и отново да го гледат.

Любимите песни на певеца звучат по уникален начин на живо,  съпроводени от класния оркестър на Държавна опера Варна с диригент Маестро Ганчо Ганчев. Както всеки път, легендарният певец  ще разкрие в откровена изповед и много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините.

Концертът е повече от прекрасен, чудодеен, емоционален, взривяващ и тази вечер пловдивчани и гости на града ще могат да се убедят в това сами.

Билети се продават в системата Ивентим БГ и във всички каси в гр. Пловдив.