Сградата на Народното събрание  беше обсипана с бомбички и камъни тази вечер малко след 22 часа. Автори на масираната атака  бяха група младежи. От организаторите призоваха нападателите да се оттеглят от периметъра и да прекратят обстрела, тъй като има жени и деца в района. 

Канонада от бомбички, камъни и всякакви други предмети полетяха към сградата на Народното събрание малко след 22 часа днес. Автори на атаката бяха група младежи. От организаторите призоваха нападателите да се оттеглят от периметъра и да прекратят обстрела, тъй като има жени и деца в района.

Напрежението ескалира минути след 22:20 часа  когато полицията разшири периметъра на охраняемата зона. Това се случи, след поредната бомба, която беше хвърлена към Народното събрание. Един от протестиращите се опита да премине кордона.

В отговор започна хвърляне на още повече бомби, димки, бутилки и всякакви предмети. Протестиращите започнаха да вадят павета от настилката, използват всякакви подръчни материали, за да замерят сградата на Народното събрание.

Полицаите се разделиха в три посоки. Едната група тръгна към президентство. Другата група към Министерски съвет - около 2-3 реда. Третата група остана пред сградата на Народното събрание. Всички протестиращи са изтласкани в един периметър. Не се виждат провокатори от страната на Министерски съвет.