Сигнал за пътен инцидент със самокатастрофирал водач е получен в 04,15 мин на 8 септември. За това информираха от ОД МВР Пловдив.  18 годишен младеж, управлявал лек автомобил "Рено" при движение с несъобразена скорост изгубил контрол над превозното средство и е ударил в стълб на улично осветление.Пострадали леко са момчето зад волана и неговия спътник,който също е на 18 години. След преглед в УМБАЛ "Св. Георги" младежите са диагностицирани с контузии на гръден кош и глава, но опасност за живота им няма. 
52- годишен водач на лек автомобил "Бийтъл" пострада леко при произшествие на кръстовището на ул. "Полк. Сава Муткуров" и "Победа". Мъжът извършвал маневра ляв завой е преминал на червен сигнал на светофарната уредба и отнел предимството на лек автомобил "Ауди", управлявано от 55 годишен жител на село Слатина. Алкохолните проби на участниците в инцидента са отрицателни. С натъртвания, след преглед в болнично заведение, виновният водач е освободен за домашно лечение.  
50- годишна пловдивчанка предизвика пътен инцидет с друг автомобил, преминавайки на червен сигнал на светофарната уредба. Инцидентът е регистриран в 21 часа на 8 септември, а мястото – кръстовището на бул. "Никола Вапцаров" и "Димитър Талев". Управлявалата «Нисан Микра» е отнела предимството на 22- годишен водач на лек автомобил "Алфа ромео" и е предизвикала ПТП с материални щети. Пробите на водачите за наличие на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.